- 180g mesikäpa küpsiseid
- 30 g sulatatud võid
- 300 g maitsestamata toasooja toorjuustu (nt Farmi, Philadelphia)
- 2 tk suurt muna
- 60g valget šokolaadi
- 0,8 dl 35% rõõska koort
- 1 tl maisitärklist
Pane rõõsk koor ning tükkideks murtud valge šokolaad potti ning kuumuta tasel tulel, kuni šokolaad on sulanud. Lase veidi jahtuda.
Täidise jaoks sega toorjuust, munad, maisitärklis ning sulatatud valge šokolaad+rõõsk koor ühtlaseks.
Kalla segu küpsisepurupõhjale. .
Küpseta 170-kraadises ahjus 45 minutit. Tõsta ettevaatlikult ahjust välja ning lase enne serveerimist täielikult jahtuda.
NB! Toorjuustukoogid on parimad järgmisel päeval. Hoia serveerimiseni jahedas.
Retsepti algne variant on pärit nami-nami.ee lehelt.
No comments:
Post a Comment